Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 7 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Всесвітній день авіації та космонавтики
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
12 квітня 2024

Всесвітній день авіації та космонавтики 

Далекі планети, небесні світила…

Як же до них полетіти хотіли б!

Меркурій, Венера, Юпітер і Марс,

Уран і Нептун, і Сатурн — просто КЛАС!

Простір безмежний — то велич всесвітня,

Щира, жива, безмежна, красива.

Вабить і манить, вселяє надію.

Ми вирушаємо в путь, ми це зуміємо! Ми віримо в здійснення нашої мрії. Чекає нас щасливе майбуття! Сміливо крокуємо до сузір'їв. Нас не зупинять труднощі життя! Із зоряним настроєм і мріями про космічні подорожі учні 1 - 4 класів виконували творчі роботи до Всесвітнього дня авіації та космонавтики.

Посилання

На уроках технологій та образотворчого мистецтва здобувачі освіти 5-9 класів брали участь в креативних виставках, присвячених цій даті. Діти фантазували і мріяли про Мирне небо, в якому завжди будуть сяяти і їх зірки творчості.

Мирного неба і Перемоги тобі, Україно!

Посилання

 

 
Фінансова грамотність
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
12 квітня 2024

Фінансова грамотність

Фінансова грамотність – це набір знань та навичок, що допомагають ефективно керувати своїми коштами. Фінансово грамотна людина, розуміє базові економічні поняття, вміє рахувати гроші, планувати бюджет та керувати грошовими потоками. Завдяки цьому може грамотно розпоряджатися фінансами, накопичувати та вигідно інвестувати їх.

Посилання

 

 
Міжнародний день птахів
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
05 квітня 2024

Міжнародний день птахів

Щороку 1 квітня в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» проходить Міжнародний день птахів. Учителі ліцею Сіроус Віта Михайлівна, Журавель Юлія Олександрівна, Глущенко Тетяна Вікторівна підготували та провели цікаві заходи, в яких взяли активну участь здобувачі освіти. У 5-А класі було проведено захід «1 квітня – Міжнародний день птахів», у 5-Б та 5-В вікторину «Цікавинки про птахів», у 6-А та 6-Б класах заходи «Цікаві факти про птахів», у 6-В класі проведено логічну гру «Впізнай пташку», також здобувачі освіти створили електронний плакат «Як допомогти птахам». Учні 7-А класу взяли активну участь у заході «Птахи-символи європейських країн», 7-Б «1 квітня – Міжнародний день птахів», 8-А класу «Найгарніші птахи України», 8-Б вікторина «Цікаві факти про птахів», 8-В «Перелітні птахи», 9-Б класу історична подорож «Походження птахів», 9-В «Значення птахів у житті людини», 11-А та 11-Б класів захід «Професія для людини-як крила для птаха».

Посилання

 
Безпечні весняні канікули
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
22 березня 2024

Безпечні весняні канікули

Шановні ліцеїсти, дбайте про своє здоров’я та життя. Гарно відпочиньте та наберіться сил, але не забувайте про саморозвиток. Читайте, розвивайтесь та спілкуватись з рідними й близькими.

А тепер усі – швидко до відпочинку!

Посилання

Посилання

 

 
Тиждень здоров’я
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
05 квітня 2024

 Тиждень здоров’я

Спортом займатися весело! Спортом займатися модно! Плавайте, бігайте, стрибайте – займайтеся усім, чим завгодно! Щоб бути стрункими, красивими, сильними! Не відкладайте на потім – сьогодні займайтеся спортом!

Ми ще невеликі школярики,

та маємо вже перемоги.

Ведуть до щасливих змагань

нас майбутні спортивні дороги.

І мир закрокує країною,

Ми віримо - буде це скоро!

Мандрує весна Україною –

найкраща пора року для спорту!

Саме під таким гаслом і з таким настроєм пройшли заходи в в межах Тижня здоров'я.

Посилання

Посилання

 
Письменники поруч
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
03 квітня 2024

Письменники поруч

Діти звикли бачити письменників/письменниць лише в підручниках або в шкільних кабінетах на стіні, але сьогодні урок української літератури у 6 – В класі став справжнім літературним святом, адже сучасна письменниця Марина Павленко завітала до них на онлайн-урок, і діти мали можливість дізнатися про письменницю і поспілкуватися наживо. Не передати емоції дітей, які тільки ознайомилися з твором Марини Степанівни на уроці української літератури, а тут вона вже говорить з тобою на уроці – хіба це не круто!?

Спілкування з письменницею було жвавим і неймовірно цікавим – діти питали про її творчий процес, враження від написання книг, а Марина Павленко з великим задоволенням ділилася своїм досвідом та враженнями.

Особливо вражала відкритість письменниці. Вона говорила про свої творчі пошуки, про те, як виникають ідеї для книг, про своїх талановитих доньок-художниць та батьків, діти дізналися про те, що і сама пані Марина талановита художниця, але особливе враження на дітей справив трипільський з чорної коробочки. Діти захоплено слухали її кожне слово і не могли відірватися від розповіді.

Тепер дітям неймовірно кортить почитати ще книгу «Русалонька із 7 – В», написану саме Мариною Павленко.

Ця зустріч велика можливість для дітей насолодитися літературною творчістю, а й шанс розвинути свою читацьку компетентність та відкрити для себе новий світ літературних пригод.

Посилання

 
Інженерний тиждень - 2024
(1 Проголосувало)
Написав Карина Сергіївна   
19 березня 2024

Інженерний тиждень - 2024

Цього року наші учні вчергове взяли участь в «Інженерному тижні», організованому ГО «Про.Про.Лаб» у межах програми TOLOCAR, що фінансується Федеральним урядом Німеччини (Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) за підтримки GIZ Ukraine, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Захід організовано з метою ознайомлення учнівства з наукою, набуття навичок критичного мислення, комплексного вирішення проблем, розуміння технічних процесів та способів застосування науково-технічних знань в реальному житті, розвитку креативності, поштовху до розвитку власного інженерного потенціалу.

Під керівництвом Олени Миколаївни ОЗЕРОВОЇ та Тетяни Вікторівни ГЛУЩЕНКО наші розумники та розумниці відкривали для себе таємниці інженерної науки через різні експерименти, проєкти, досліди; удосконалили свою креативність, вчилися краще працювати в команді.

Світ навколо нас цікавий та неповторний, не бійтеся експериментувати та змінювати його!

 

Посилання

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 19