Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 11 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Весна - як жінка, жінка - як весна
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
08 березня 2024

Весна – як жінка, жінка – як весна

Посилання

Весна і жінка між собою схожі,

обоє випромінюють тепло.

Так, як весна мороз здолати може,

здолати може жінка всяке зло.

Посилання

Посилання

Посилання

Український народ з давніх часів з великою повагою ставився до жінки – матері, сестри, дружини, яка своєю любов’ю, турботою, вірністю оточувала рідних, зберігала тепло рідного дому. Вона Господиня, Берегиня. Матір Божа – жінка. Жінок називали слабкою прекрасною статтю. Прекрасні – так, а чи слабкими вони були? Учні 8 - В класу здійснили подорож і познайомились із найвидатнішими жінками, внесок яких в розвиток історії і культури України величезний.

Посилання 

Своєю багатогранною діяльністю українські жінки вплинули на розвиток і становлення української держави. Вони внесли вагомий вклад в культуру, освіту, літературу і багато інших сфер життя України.

Українська жінка – особливий феномен, що не має аналогів у світі! Жінка-правитель, жінка-воїн – українки в різний період історії показували силу, характер та розум. Кожна з них у свій спосіб вплинула на історію держави. 

Посилання

Посилання

НАДИХАЙТЕСЯ творчим проєктом учнів 9 – А та 9 – В класів «Весняні афірмації від легендарних жінок України», який демонструє мудрість, натхненність, талановитість, мужність українських жінок: мисткинь, науковиць, військових. Їх незламність і відвага на шляху до успіху хай подарують вам цієї весни натхнення та впевненість у власних силах.

Посилання

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити