Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 7 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
День українського добровольця
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
14 березня 2024

День українського добровольця

Своє життя поклали на ваги
І не вагались жодної хвилини.
Злякалися, спинились вороги –
І ми сьогодні маєм Україну.

14 березня День українського добровольця – це свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця, в скрутний для своєї держави час, стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності. Вшановуючи мужність та героїзм захисників та захисниць незалежності, в КЗ «Слобожанський ліцей №1», відбулися виховні заходи (години спілкування, громадянські уроки, патріотичні нариси, інформаційні хвилинки, круглі столи), що сприяли зміцненню патріотичного духу молодого покоління.
Наш обов’язок пам’ятати про їхній подвиг, пам’ятати про нашу історію, всім хто протягом вже кількох сотень років завжди, коли виникає загроза для нашої України, сміливо йде в бій за її цілісність та незалежність.

Посилання

День добровольця – це свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця у важливий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України. Вони жили поряд з нами, працювали, були господарями. А сьогодні стали воїнами – нашою надією, нашим щитом, нашим захистом.
Ми пишаємося героями, ви цвіт – української нації!
Ми чекаємо вас!

Посилання

Дякуємо кожному й кожній за відданість і подвиг, мужність та витримку, тим, хто вдень і вночі на полі бою показує, що таке справжній героїзм та сила! Дякуємо, що наближаєте перемогу України!

Посилання

Українські добровольці – це символ героїзму, патріотизму та відваги!
Честь і Слава вам!

Посилання
Посилання

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити