Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 1 гість
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Письменники поруч
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
03 квітня 2024

Письменники поруч

Діти звикли бачити письменників/письменниць лише в підручниках або в шкільних кабінетах на стіні, але сьогодні урок української літератури у 6 – В класі став справжнім літературним святом, адже сучасна письменниця Марина Павленко завітала до них на онлайн-урок, і діти мали можливість дізнатися про письменницю і поспілкуватися наживо. Не передати емоції дітей, які тільки ознайомилися з твором Марини Степанівни на уроці української літератури, а тут вона вже говорить з тобою на уроці – хіба це не круто!?

Спілкування з письменницею було жвавим і неймовірно цікавим – діти питали про її творчий процес, враження від написання книг, а Марина Павленко з великим задоволенням ділилася своїм досвідом та враженнями.

Особливо вражала відкритість письменниці. Вона говорила про свої творчі пошуки, про те, як виникають ідеї для книг, про своїх талановитих доньок-художниць та батьків, діти дізналися про те, що і сама пані Марина талановита художниця, але особливе враження на дітей справив трипільський з чорної коробочки. Діти захоплено слухали її кожне слово і не могли відірватися від розповіді.

Тепер дітям неймовірно кортить почитати ще книгу «Русалонька із 7 – В», написану саме Мариною Павленко.

Ця зустріч велика можливість для дітей насолодитися літературною творчістю, а й шанс розвинути свою читацьку компетентність та відкрити для себе новий світ літературних пригод.

Посилання

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити