Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 6 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Світ очима еколога
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
19 квітня 2024

Світ очима еколога

Збереження природи стало актуальним у наш час – епоху інформаційного буму, шаленого розвитку технологій, атомної ери та, на жаль, війни… У давні часи природа лякала людину, а тепер людина стала загрозою для природи. Немає жодного місця на планеті, якого б не торкнулася рука людини.

Загроза екологічних проблем може мати незворотні і жахливі наслідки для майбутніх поколінь, якщо ми не будемо вживати ефективних заходів щодо збереження навколишнього середовища. Сьогодні кожен з нас повинен замислитися про своє ставлення до довкілля та зробити крок у напрямку його збереження.

Посилання

З метою підвищення рівня екологічної культури населення, формування у школярів та учнівської молоді небайдужого ставлення до довкілля в нашому ліцеї була проведена виставка поробок з відходів «Краса із вторинної сировини». Здобувачі освіти під керівництвом вчителів технологій: Інни Корольової, Гордієнко Любові та вчителя образотворчого мистецтва Лисенко Ольги на онлайн-уроках, створювали неймовірної краси і складності поробки. Прості, непотрібні речі: пластик, картонні коробки, паперові журнали, залишки тканини і деревини, обрізи фоамірану, кухонні серветки і губки, перетворилося за допомогою фантазії і мистецьких навичок учнів в чудові корисні речі. Працьовитість «золотих рук» вихованців, вміння бачити красу в простих речах, допомогли набути улюблене хобі «Створи з нічого щось».

Посилання

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити