Комсомольский лицей №1

Online

Всього на сайті:
  • 10 гостей
Нові користувачі:
  • Бережна Олександра
  • illusha_chernushev
  • Адміністратор
Дбаємо про свою безпеку
(0 Голосів)
Написав Адміністратор   
22 квітня 2024

Дбаємо про свою безпеку

Сьогодні, як ніколи, перед підлітками стоїть багато викликів, що загрожують їх життю, безпеці та здоров'ю. Тому 19 квітня 2024 була влаштована просвітницька зустріч учнів 7-8 класів КЗ "Слобожанський ліцей 1" у молодіжному просторі "Крок", за сприяння керівниці молодіжного простору Юлії Щербак, із представниками провідних державних служб громади: ДСНС, ювенальної превенції, поліції.

Олексій Бут, головний інспектор відділу цивільного захисту та організації наглядово-профілактичної роботи Чугуївського РУ ГУДСНС України в Харківській області, нагадав учням про правила пожежної безпеки, обережного поводження з вогнем; діти наочно пригадали алгоритм користування вогнегасником. Жваве обговорення викликала проблема вибухонебезпечних предметів, зокрема маскувальних мін.

Ірина Римарук, очільниця Чугуївського районного відділу 2 філії державної установи "Центр пробації" у Харківській області, та її заступниця Катерина Жукова висвітлили питання кримінальної відповідальності неповнолітніх, які не пов'язані з позбавленням волі. Учнів зацікавили практичні кроки, які можуть запропонувати представники ювенальної превенції у межах пробаційного нагляду за неповнолітніми, введеного з 28.03.2024.

Офіцер громади Олександр Міняйло обговорив з учнями норми поведінки підлітків у громадських місцях, акцентував увагу на необхідності дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану та надзвичайних ситуаціях військового характеру.

Посилання

 

 

Додати коментар

Захисний код
Відновити